Nyoppusset ballrom på Skogn ungdomsklubb

12. mars 2024

I 2023 mottok Skogn Forum 20 000 kroner i samfunnsutbytte fra Sparebank 1 SMN som har gått til oppussing av ballrommet på Fokusbygget Skogn. Her leier vi lokaler og har åpen ungdomsklubb en dag hver uke, for alle i alderen 13-18 år! Du kan lese mer om Skogn ungdomsklubb HER. 

Slik så ballrommet ut før:

Her blir det lagt nytt tak av arbeidslaget til Skogn Normisjon

 

Med god hjelp av ungdommene selv, dugnadsgjengen fra Normisjon, miljøansatte fra Levanger kommune og styremedlemmer i Skogn Forum har vi utover nyåret pusset opp og gitt ballrommet nytt og moderne utseende!

-Nytt tak med støydemping, veggene har fått ny maling, nytt gulv med kunstgress og ny og bedre belysning.

Stor takk til Sparebank 1 SMN for støtte!

 


Flott resultat som vil glede barn og unge i mange år fremover!

Publisert av: Terje Næss